V obvodoch Michalovce, Vranov a Humenné prebiehajú voľby bez ťažkostí

12.06.2010 Celý región

Michalovce/Vranov/Humenné 12. júna (TASR) - Dnešné voľby do Národnej rady (NR) SR prebiehajú podľa vyjadrenia predsedov Obvodných volebných komisií (ObVK) michalovského, vranovského a humenského obvodu bez ťažkostí.
Jednotlivé ObVK sa k 18.00 h problémom s možným kupovaním hlasov voličov zaoberať nemuseli.
\"Momentálne sme spolu s členmi ObVK na výjazdoch, no všade prevláda pokojná situácia. Počas dnešného dňa sme preventívne navštívili asi 30 okrskov humenského a medzilaboreckého regiónu, problémy sme nezaznamenali, \" uviedol pre TASR predseda ObVK v Humennom Daniel Lenčiš.
V humenskom obvode je zriadených 167 okrskov, v zoznamoch voličov je zapísaných 88.781 ľudí.
Predsedníčka ObVK v Michalovciach Zlata Kočišková konštatovala, že volebný deň na území michalovského obvodu, kde je v rámci 182 volebných okrskov v zozname voličov zapísaných 101.925 osôb, sa zatiaľ javí ako bezproblémový. \"Voľby fungujú bez ťažkostí, dúfame, že sa do ich ukončenia nevyskytnú žiadne rušivé momenty, \" poznamenala Kočišková.
Pokojná situácia prevláda aj na území vranovského obvodu, kde je v rámci 91 volebných okrskov zapísaných do zoznamu voličov 58.425 občanov. \"Zmonitorovali sme situáciu v takmer 30 volebných okrskoch. V súvislosti s voľbami sme do tejto chvíle nemuseli riešiť žiadne problémy, \" konštatoval predseda ObVK vo Vranove nad Topľou Juraj Balog.
 

Vyberte región